Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Wilgo Valies nieuwste aanwinst van NPS

Wilgo Valies nieuwste aanwinst van NPS

26/02/2019 13:53 - Jason Pinas

Wilgo Valies nieuwste aanwinst van NPS

Foto: dWT  

PARAMARIBO - De kogel is door de kerk. Wilgo Valies, oud-voorzitter van de Bond van Leraren (BvL) en de Alliantie van Leerkrachten in Suriname (ALS), heeft vanmorgen bekendgemaakt dat hij zich aansluit bij de Nationale Partij Suriname (NPS).

Na een korte persconferentie heeft de voormalige vakbondsman zich aangemeld in Grun Dyari, waar hij is ontvangen door partijvoorzitter Gregory Rusland en andere NPS-toppers.  Valies zegt dat hij door meerdere politieke organisaties is benaderd. Toch was de keuze niet moeilijk omdat de NPS voor hem de meest betrouwbare en stabiele partij is.

Hoewel hij niet meer actief is in de BvL, zal hij wel blijven adviseren indien daar om gevraagd wordt. Daarnaast zal hij zich ook inzetten voor andere zaken binnen de gemeenschap. "Ik zal me overal inzetten voor de ontwikkeling van de totale gemeenschap", verzekert Valies.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina