Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Voorwaarts verzuimt klus te klaren tegen PVV

Voorwaarts verzuimt klus te klaren tegen PVV

02/03/2019 21:19 - Frank Finisie

Dimitrisco Huur van PVV (r) neemt de bal op zijn borst, terwijl Alvaro Verwey van Voorwaarts (l) opspringt om te verdedigen.

Dimitrisco Huur van PVV (r) neemt de bal op zijn borst, terwijl Alvaro Verwey van Voorwaarts (l) opspringt om te verdedigen. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Voorwaarts scoorde zaterdag als eerste tegen de Politie Voetbalvrienden (PVV) en had kansen uit te lopen, maar liet dat na. Uiteindelijk hield de ploeg slechts één punt over aan de eerstedivisiewedstrijd, omdat PVV na de rust gelijkmaakte: 1-1.

Werner Blackson, assistent-trainer van Voorwaarts, gaf toe niet tevreden te zijn met het geleverde spel. Volgens hem zijn er zowel in verdedigend als aanvallend opzicht verbeterpunten. Ook voor PVV is er werk aan de winkel, erkende coach Hesron Jeroe. "De rust om tot scoren te komen missen wij", analyseerde hij. Ondanks het manco ziet hij het verdere verloop van het seizoen positief tegemoet.

In het Franklin Essed Stadion bracht Shorano Mawie Voorwaarts in de 33ste minuut aan de leiding. Zijn inzet werd in eerste instantie gestopt, maar in de rebound vond hij met een schuiver het doel: 1-0.  PVV zocht na de tegentreffer gedurfder de aanval op en kwam op gelijke hoogte toen Orveo Anautan in de 57ste minuut een fout in de verdediging van Voorwaarts wist af te straffen: 1-1.

Overige uitslagen: Nishan '42 - Botopasi 3-1; West United - Notch 3-1; SNL - Santos 1-0; Leo Victor - WBC 4-3; Robinhood - Papatam 2-1.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina