Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Inter Moengotapoe in blessuretijd langs PVV

Miguel Mollo schiet Inter Moengotapoe in blessuretijd langs PVV

09/03/2019 21:05 - Frank Finisie

Miguel Mollo schiet Inter Moengotapoe in blessuretijd langs PVV

 

MOENGO - In het Ronny Brunswijk Stadion scoorde Inter Moengotapoe zaterdag het enige doelpunt tegen PVV in de 93ste minuut van de wedstrijd. De thuisclub won met 1-0 en staat nu met Leo Victor op een gedeelde tweede plaats in de eerste divisie.

De eerste helft was gelijkopgaand en rommelig, met veel balverlies en weinig hoogtepunten. Bij rust stond het 0-0, een stand die de juiste verhoudingen weergaf. De tweede speelperiode was spannender: beide ploegen kregen kansen om met de winst huiswaarts te keren.

Beide teams verdedigden sterk; zij lieten weinig ruimte aan de aanvallers, die niet koelbloedig genoeg waren bij de afronding. Pas in de blessuretijd viel de beslissing. De verdediging van PVV keek roerloos toe hoe de ingevallen Miguel Mollo een breedtepass verzilverde en de eindstand op 1-0 bracht.

"Mi e firi breiti, mi ben wani fu prei gi Inter langaten, dus now mi musu bewijs mi srefi", zegt Mollo zelfverzekerd. Hij geeft toe dat zijn vertrouwen in God hem sterkt. "Als ik speel, twijfel ik niet, ik ga om te scoren en om te winnen", aldus Mollo. De matchwinner zegt dat hij hard werkt en altijd naar de trainer luistert. "Mijn conditie is nog niet wat het wezen moet", vertelt Mollo.

"De mannen moesten gewoon doorbijten en niet slabakken. Waren wij  koelbloediger in de aanval geweest, en hadden wij meer samenspel aan de dag gelegd, dan hadden wij de wedstrijd kunnen winnen", verzucht PVV-trainer Hesron Jeroe.

Overige uitslagen:

Acoconut - Nishan '42 4-1
WBC - Papatam 5-0
Voorwaarts - Santos 2-0
Broki - West United 2-1

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina