Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Robinhood nieuwe koploper eerste divisie

Robinhood nieuwe koploper eerste divisie SVB

09/03/2019 01:11 - Marinio Balsemhof

Robinhood nieuwe koploper eerste divisie SVB

Alan Lucas Cirilo da Costa van Robinhood laat Leo Victor-captain Ivanildo Misidjan achter zich. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Leo Victor is de eerste plek in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) kwijt. De toppositie wordt nu ingenomen door Robinhood, dat vrijdagavond in het Franklin Essed Stadion met 3-0 te sterk was voor de Leeuwen in de topper van deze speelronde.

Voor Bin scoorde Roxey Fer zijn dertiende treffer van het seizoen in de eerste helft (1-0), terwijl Roché Rosebel en Stefano Rijssel, die uit de Leo Victor-kweek komt, na de rust het net vonden. Door de overwinning komt de landskampioen op 39 competitiepunten, twee meer dan de Leeuwen. Beide teams hebben vijftien duels achter de rug.

Het zat Leo Victor vrijdagavond niet mee. De ploeg miste Brian Elshot, die op 1 maart tegen WBC (4-3) rood werd gekleurd. Ook viel sterkhouder Albert Nibte uit, terwijl Raynel Gambier de rode kaart kreeg. Aan de andere kant was Robinhood erg op dreef; de verdedigend kampioen overklaste de Leeuwen praktisch op elk vlak.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina