Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Autodief geraakt door politiekogels

Autodief geraakt door politiekogels

12/03/2019 20:24 - Van onze redactie

Het gestolen voertuig wordt naar het politiebureau gebracht door een sleepwagen.

Het gestolen voertuig wordt naar het politiebureau gebracht door een sleepwagen. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De 38-jarige autodief Clifton G.werd dinsdagmiddag geraakt door politiekogels toen hij trachtte te vluchten. Met een schotwond in zijn been is hij met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het AZP. De man had eerder op de dag samen met de dertigjarige Nairo T. een voertuig gestolen.

De eigenaar van het voertuig deed dinsdagmorgen aangifte van diefstal. In de middaguren werd de gestolen auto met daarin de verdachten aan de Indira Gandhiweg gesignaleerd door agenten van de post Latour.

De wetsdienaren reden vervolgens het voertuig klem toen de bestuurder achteruit reed in een poging om weg te komen. De agenten losten eerst waarschuwingsschoten en waren daarna genoodzaakt gericht te schieten. De verdachten botsten tijdens hun vlucht tegen een stilstaand voertuig.

Door de enorme schade aan het voertuig konden zij hun vlucht niet voortzetten. Clifton G. werd met de ambulance afgevoerd terwijl zijn kompaan Nairo T. in verzekering werd gesteld. De politie van Latour onderzoekt de zaak verder.

Share on Facebook    Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina