Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Kwartfinalisten Champions League bekend

Kwartfinalisten Champions League bekend

13/03/2019 23:09

Kwartfinalisten Champions League bekend

 

NYON - Inmiddels is bekend welke acht ploegen zich hebben geplaatst voor de kwartfinale van de Champions League. Het gaat om Ajax, FC Porto, Manchester United, Tottenham Hotspur, Juventus, Manchester City, FC Barcelona en Liverpool FC.

De loting vindt vrijdag in Nyon, Zwitseland plaats. Er wordt ook meteen doorgeloot voor de halve finales. De heenduels in de kwartfinales worden gespeeld op dinsdag 9 en woensdag 10 april, de returns volgen een week later. De halve finales worden begin mei afgewerkt en de finale is op zaterdag 1 juni in het Estadio Wanda Metropolitano in Madrid.

Wat statistieken

- FC Barcelona bereikt voor de 17de keer de kwartfinales van van de Champions League en is mede-recordhouder met Bayern München.

- FC Barcelona is nu 30 thuisduels op rij ongeslagen, een CL-record.

- Liverpool heeft voor de zesde keer in de laatste zeven pogingen de kwartfinales van de Champions League behaald.

- Lionel Messi is dit seizoen betrokken bij 11 goals (8 doelpunten, 3 assists) en is daarmee de MVP van dit CL-seizoen. Hij is ook mede-topscorer van het toernooi samen met Robert Lewandowski van Bayern München. VI.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina