Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Beekhuizenbrug officieel opengesteld

Beekhuizenbrug officieel opengesteld

13/04/2019 12:34 - Gilliamo Orban

President Desi Bouterse knipt in de stromende regen het lintje door.

President Desi Bouterse knipt in de stromende regen het lintje door. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - De Beekhuizenbrug is zaterdagmorgen officieel geopend door president Desi Bouterse. De president verklaarde de brug voor geopend door in de stromende regen het lintje door te knippen. De brug die binnen zestien maanden is gebouwd, is de zesde brug over het Saramaccakanaal.

Het verkeer zal in de komende weken gemonitord worden door de verkeerspolitie zodat alles vlot verloopt. De brug heeft de Staat dertien miljoen US dollar gekost en behoort tot het Dalian IV-project. De nieuwe oeververbinding moet ervoor zorgen dat de Saronbrug en de brug over de Saramaccadoorsteek minder belast worden.

De verkeerssituatie is vanwege de nieuwe brug gewijzigd. Er zijn verkeerslichten en ander verkeersmeubiliair geplaatst op de hoek van de Slangenhout- en Van 't Hogerhuysstraat om het verkeer in goede banen te leiden.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina