Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • John Seedorf voorzitter brandweerbond

John Seedorf terug als voorzitter brandweerbond

13/04/2019 21:43 - Gilliamo Orban

John Seedorf voorzitter brandweerbond

 

PARAMARIBO - John Seedorf is gekozen tot voorzitter van de brandweerbond. Hij won met ruime meerderheid van tegenkandidaat Michel Jules. De officiële uitslag wordt woensdag tijdens een algemene ledenvergadering bekendgemaakt.

Seedorf is vanaf de oprichting van de bond in december 1989 tot en met april 2016 voorzitter geweest. In dat jaar haalde Clifton Pahalwakhan tijdens de verkiezing een nipte overwinning op Seedorf: 146 om 140 stemmen.

Ongeveer zevenhonderd leden konden sinds vrijdag hun stem uitbrengen. Het was voor het eerst dat de verkiezing op twee dagen, vrijdag en zaterdag, werd gehouden. Er werd gestemd in de hoofdkazerne van het Korps Brandweer Suriname aan de Verlengde Gemenelandsweg.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina