Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politievoertuig uitgebrand

Politievoertuig uitgebrand

15/04/2019 17:37 - Jason Pinas

Politievoertuig uitgebrand

Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Een politievoertuig is maandagmiddag in brand gevlogen. “We waren aan het surveilleren in de binnenstad en zagen plotseling rook uit de blower komen. Nadat we zijn uitgestapt, is het op een gegeven moment erger geworden”, zegt een nogal kalme agent Vijai Chotoe in gesprek met de Ware Tijd.

Hij en een collega kregen maandagmiddag de schrik van hun leven toen het politievoertuig waarin ze zaten plotseling in brand vloog aan de Wagenwegstraat. De oorzaak is nog niet duidelijk. Chotoe zegt dat hij en zijn collega geen idee hadden dat het zo erg was. Na de rookontwikkeling besloten de agenten te gaan kijken wat het probleem is. "We hebben de motorkap opengedaan, maar ik zag meer rookontwikkeling en plotseling zagen we vlammen", vertelt hij.

Zowel Chotoe als de andere politieambtenaar die in het voertuig zaten, zijn ongedeerd gebleven. "Ik heb dit voor het eerst meegemaakt, maar er is niets met ons gebeurd. We waren op tijd uit het voertuig", aldus de politieman. De brandweer was er relatief snel bij. Door de bluswerkzaamheden was het verkeer geruime tijd gestremd. De afdeling Forensische Opsporing is intussen ingeschakeld om verder onderzoek te doen in deze zaak.

Share on Facebook    Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina