Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • VSJS niet eens met uitspraken voozitter Robinhood

VSJS niet eens met uitspraken voozitter Robinhood

15/04/2019 21:21

VSJS niet eens met uitspraken voozitter Robinhood

 

PARAMARIBO - De Vereniging van Sportjournalisten in Suriname (VSJS) heeft aanstoot genomen aan de uitspraak van Robinhood-voorzitter Ramon Abrahams dat de Surinaamse media geen aandacht hebben besteed aan de verrichtingen van de landskampioen op Curaçao. Dit meldt de VSJS in een verklaring.

Tegenover QN Sports zei Abrahams "het is zwaar te betreuren hoe de media in Suriname omgaat met de ontwikkelingen van Robinhood te Curacao". Hij kon het totaal niet vatten dat er bitterweinig belangstelling is getoond vanuit Suriname.

De VSJS vraagt zich in de verklaring af op grond waarvan deze uitspraak is gedaan, omdat de sportpers dagelijks ruim aandacht heeft geschonken aan Robinhood. "Wij hopen dat Abrahams deze uitspraak dan ook rectificeert, daar het voor onnodige commotie heeft gezorgd", aldus de VSJS.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina