Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bus brandweer over de kop

Bus brandweer over de kop

16/04/2019 19:47 - Gilliamo Orban

Bus brandweer over de kop

Foto: dWT  

PARAMARIBO - Brandweerlieden zijn dinsdagmiddag lichtelijk gewond geraakt nadat de bus waarin ze zaten over de kop ging nabij de Ayoko-kazerne te Zanderij. Het gaat om negen brandweerlui die waren gestationeerd te Brownsweg en reisden naar Paramaribo.

Het ongeval vond rond één uur 's middags plaats. Twee brandweermannen zijn afgevoerd voor medische hulp. Eén van hen had een gezwollen oog opgelopen. "Bij het beschrijven van een bocht heeft de chauffeur waarschijnlijk de controle over het stuur verloren", zegt brandweervoorlichter Anthony Grootfaam tegen de Ware Tijd.

Het betreft een bus met een capaciteit van dertig personen die onder meer gebruikt wordt om manschappen van en naar de brandweerpost Brownsweg te vervoeren.

Share on Facebook    Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina