Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Leo Victor bekert verder na vrije schoppen

Leo Victor bekert verder na vrije schoppen

18/04/2019 04:46 - Frank Finisie

Leo Victor-captain Ivanildo Misidjan zoekt de aanval op, achterna gezeten door Garvey Kwelling. Misidjan viel geblesseerd uit na een elleboogstoot van een tegenstander.

Leo Victor-captain Ivanildo Misidjan zoekt de aanval op, achterna gezeten door Garvey Kwelling. Misidjan viel geblesseerd uit na een elleboogstoot van een tegenstander. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Leo Victor heeft zich woensdagavond geplaatst voor de kwartfinale van het bekertoernooi van de Surinaamse Voetbalbond. In het Franklin Essed Stadion werden de Politie Voetbalvrienden (PVV) na vrije schoppen eruit geknikkerd: 9-8.

Na de reguliere speeltijd was de eindstand 1-1. In de spannende wedstrijd gaven de ploegen elkaar geen duimbreed toe. Het lukte Brian Elshot om in de veertigste minuut Leo Victor naar 1-0 te schieten.

In de tweede helft zochten beide ploegen nadrukkelijker de aanval op wat de wedstrijd nog aantrekkelijker maakte. Met een kwartier te spelen, schoot Nazaro Doesburg uit een breedtepass hard de gelijkmaker in: 1-1. In de resterende minuten knokten de teams voor de winst, maar de verdediging sloot goed.

Daardoor moesten penalty's de beslissing brengen. Saviero Gazon, die als eerste trapte, miste. Aan de andere kant had ook Doesburg geen succes. Hierna ging het over en weer. Bij de negende vrije schop was het Junior Bomisa van PVV die tegen de paal schoot. Die misser bezorgde Leo Victor de winst.

Leo Victor-trainer Etienne Remak was ontevreden over de wedstrijdleiding. "Spelers worden onderuitgehaald zonder dat er opgetreden wordt. Er moet wat aan worden gedaan, zodat voetbal beter wordt in Suriname", klaagde Remak. Ivanildo Misidjan viel onder meer uit met een snijwond na een elleboogstoot van een tegenstander.

Hesron Jeroe klaagde dat kansen onbenut zijn gelaten. "En dat heeft ons de das omgedaan. Wij hebben ons best gedaan, maar het is niet geworden wat wij eigenlijk wilden."

Flora heeft zich ook geplaatst voor de laatste acht. In de eerste ontmoeting werd Kamal Dewaker met 3-1 verslagen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina