Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • UPDATE : Verdachte in zedenzaak aangehouden

UPDATE : Verdachte in zedenzaak aangehouden

18/04/2019 17:12 - Van onze redactie

UPDATE : Verdachte in zedenzaak aangehouden

 

PARAMARIBO - Riaaz Kariem die van een zedendelict wordt verdacht is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Dit wordt tegenover de redactie van de Ware Tijd bevestigd door korpschef Roberto Prade.

De 45-jarige zoon van ex-minister Roline Samsoedien heeft zich donderdag bij de politie aangemeld. Tegen hem is aangifte gedaan wegens aanranding van een tienjarig meisje. Het misdrijf heeft zich vorige week voorgedaan in de omgeving van Lelydorp.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de verdachte het slachtoffer zou hebben bewogen om hem onder meer oraal te bevredigen. Hij gaf het meisje daarna wat kleingeld om haar mond te houden.

In de media had Samsoedien in verschillende interviews gezegd dat haar zoon zich aan niemand heeft vergrepen. De man zou maandag aangifte bij de politie doen wegens laster, zei ze. Deze zaak heeft in de samenleving veel stof doen opwaaien.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina