Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Tegenstanders U20-voetbalvrouwen bekend

Tegenstanders U20-voetbalvrouwen bekend

19/04/2019 19:03 - Terence Oosterwolde

Tegenstanders U20-voetbalvrouwen bekend

De tegenstanders van de U20-vrouwenvoetbalselectie van Suriname zijn bekend.  

PARAMARIBO - In de kwalificatie voor het U20-Concacaf-voetbalkampioenschap voor vrouwen treft Suriname onder meer buurland Guyana. De loting is vrijdag gehouden.

De nationale U20-vrouwenvoetbalselectie van Suriname werd tijdens de loting in het Concacaf-hoofdkwartier in Miami, Florida (Verenigde Staten) ingedeeld in poule A. De tegenstanders zijn Antigua en Barbuda, Bermuda, Guyana en Saint Lucia.

In groep B zitten Anguilla, Barbados, Grenada, Saint Kitts en Nevis en Saint Vincent en de Grenadines. Volgens Carlos Hernandez, Head of National Competitions van de Concacaf, plaatst de top twee van beide poules zich voor de knock-outfase. 

Ook de loting voor het 'championship' is gehouden. De zestien landen zijn in vier groepen (C, D, E en F) geplaatst. De beste drie gaan een ronde verder en spelen in de knock-outfase met de top twee van de kwalificatiegroepen A en B.

Pouleindeling Championship: C: Cuba, Dominicaanse Republiek, Honduras, VS; D: Costa Rica, Mexico, Nicaragua, Puerto Rico; E: Canada, El Salvador, Guatemala, Jamaica; F: Haïti, Kaaimaneilanden, Panama, Trinidad en Tobago.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina