Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Badmintonbond organiseert Paastoernooi

Badmintonbond organiseert Paastoernooi

20/04/2019 15:34 - Van onze redactie

Enkele deelnemers in actie tijdens het Paastoernooi van de Badmintonbond.

Enkele deelnemers in actie tijdens het Paastoernooi van de Badmintonbond. Foto: Badmintonbond  

PARAMARIBO - Tientallen badmintonners gaan van zaterdag tot en met maandag de strijd tegen elkaar aan in het Caribbean Easter badmintontoernooi. Het evenement dat door de Surinaamse Badmintonbond (SBB) wordt georganiseerd, vindt plaats in Ring Sport Center.

Aan het toernooi voor U15 en U19-spelers doen vier deelnemers uit Trinidad en Tobago mee. De sporters bekampen elkaar in zowel het enkel-, dubbel- als gemengddubbelspel. De wedstrijden zijn zaterdagmorgen om negen uur begonnen en duren tot zeven uur 's avonds. Zondag wordt gespeeld van negen uur 's morgens tot vijf uur 's middags. De speeltijden van maandag zijn nog niet bekend.

Aansluitend op het toernooi organiseert de SBB van dinsdag tot en met vrijdag een trainingskamp voor maximaal 36 deelnemers. Mike van Daal, oud-Carebaco-kampioen, zal hen de kneepjes van het spel bijbrengen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina