Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Suvobo bereidt zich voor op Caribisch toernooi

Volleyballers bereiden zich voor op Caribische kampioenschappen

20/04/2019 10:26 - John Zaalman

Volleyballers bereiden zich voor op Caribische kampioenschappen

 

PARAMARIBO - De Surinaamse Volleybalbond is gestart met de voorbereidingen in verband met deelname aan het Caribisch juniorenkampioenschap later dit jaar op Jamaica en Martinique. Met de selectietrainingen wordt dinsdag een aanvang gemaakt in de hal van de Dennertschool.

Claudius Straal en Lionel Nabibaks (jongens), Fenno Misidjang en Lionel Blokland (meisjes) zijn de bondscoaches. Esther Tammenga (Gideon), Sharon Balkaran en Abeli Anakaba (Yelyco), Ketura Margaret (Condor), Zourena Koningverander (Avanti), Jordy Tjokrodirijo (Delco) en Dean Kasdi (Lyzecks) zijn enkele geselecteerde spelers. De volleybalbond zal van 3 tot en met 5 mei op uitnodiging van de Franse bond met de twee selecties participeren in een juniorentoernooi.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina