Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Bromfietser overleden na aanrijding in Commewijne

Bromfietser overleden na aanrijding in Commewijne

21/04/2019 00:01 - Van onze redactie

Bromfietser overleden na aanrijding in Commewijne

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Een bromfietser is zaterdagavond overleden na een aanrijding met een voertuig. Het verkeersongeval vond plaats te Nieuw-Amsterdam in Commewijne, bij de kruising van de Brigade Generaalweg-Zuid en de Pronkweg.

Naar verluidt is de bromfietser ter plekke overleden. Het lijk is in belang van het onderzoek in beslag genomen. Met het overlijden van de bromfietser is het aantal verkeersdoden voor dit jaar gestegen naar 24.

Het is nog niet bekend of de bestuurder van de auto over een geldig rijbewijs beschikt en of hij onder invloed van alcohol was. De wagen en de bromfiets zijn in beslag genomen. De politie van Nieuw-Amsterdam is belast met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina