Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Paul Nijon wordt in Suriname begraven

Paul Nijon wordt in Suriname begraven

21/04/2019 05:49 - Steven Seedo

De overleden voorzanger Paul Nijon van Young Cosje.

De overleden voorzanger Paul Nijon van Young Cosje.  

PARAMARIBO - De overleden voorzanger Paul Nijon van Young Cosje wordt in Suriname begraven. Dat hebben de familie en de leiding van de band zaterdag bekend gemaakt. Het stoffelijk overschot wordt op 29 april naar Suriname overgebracht.

De rouwdienst (singi neti) vindt plaats op 26 april in Nederland en op 27 april is er een publiek afscheid tevens muzikale ode aan de legendarische kasekozanger. Paul Nijon overleed op dinsdag 16 april na een langdurig ziekbed in Nederland. Hij zou op 21 april 54 zijn geworden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina