Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Transvaal stuurt West United met lege handen terug

Transvaal stuurt West United met lege handen terug

21/04/2019 01:11 - Marinio Balsemhof

Transvaal stuurt West United met lege handen terug

Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - Transvaal heeft zich zaterdagavond steviger genesteld op de vierde plek in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbalbond. In het André Kamperveen Stadion werd West United met 3-1 geklopt in een inhaalduel.

Door de winst vergrootte Transvaal niet alleen het gat met concurrent Walking Boyz Company naar vier competitiepunten, maar passeerde opnieuw de Politie Voetbalvrienden (PVV), die zaterdagavond tijdelijk de vierde positie op de ranglijst had ingenomen.

Goals van de Transvalers Ronaldo Kembel, Ivenzo Comvalius en Regillio Abiting zorgden ervoor dat de Coroniaanse voetballers met lege handen huiswaarts terugkeerden. In de slotseconden maakte Byorn Sandvliet vanaf de elfmeterstip nog de tegengoal.

Transvaal-coach Raymond Mannen was ontstemd dat zijn jongens op het laatste moment de nul niet behielden. "Wij speelden een goede wedstrijd en op het laatst nog een tegengoal weggeven is flink balen", reageerde coach na de wedstrijd. Maar dat doelpunt drukte niet de hele pret, want Mannen heeft een aantal dingen gezien die zijn avond toch nog goed maakten.

Tegenhanger George van Bossé was erg teleurgesteld. De coach van West United zei dat de technische staf duidelijke afspraken had gemaakt met de spelers, maar die zijn niet nagekomen. "Wij hadden ze erop gewezen dat zij niet veel ruimte moesten weggeven en toch had Transvaal zoveel ruimte om te voetballen", gaf hij aan.

Ook de fouten van de achterhoede die tot goals van Transvaal hebben geleid, zitten hem zwaar op de maag. Verder was hij boos dat zijn aanvallers niet goed zijn omgegaan met de schaarse kansen die zij hebben gehad. West United blijft tiende met achttien punten uit zeventien duels.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina