Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Carifta Games: Shepper vijfde op verspringen

Carifta Games: Shepper vijfde op verspringen

22/04/2019 01:01 - Terence Oosterwolde

Carifta Games: Shepper vijfde op verspringen

Marciano Shepper werd zondagavond vijfde tijdens de Carifta Games. Foto: SAB  

PARAMARIBO - Suriname heeft dag twee van de Carifta Games 2019 afgesloten met een vijfde plaats voor Marciano Shepper in een deelnemersveld van achttien man op het onderdeel verspringen. Zijn beste sprong kwam uit op 7,17 meter.

Van zijn zes beurten in het Truman Bodden Complex had de negentienjarige Surinamer bij twee - zijn tweede en zesde sprong - een ongeldige poging. Hij opende met een afstand van 7,06 meter, sprong 6,98 meter bij zijn derde beurt, haalde zijn verste afstand bij zijn vierde poging en registreerde 6,96 bij zijn voorlaatste sprong.

De gouden medaille in de U20-categorie ging naar de negentienjarige Jamaicaan Wayne Pinnock. Met zijn 7,84 meter stak hij ver boven de rest uit. Het zilver ging naar zijn zeventienjarige landgenoot Jordan Turner (7,33). De achttienjarige Kelsey Daniel van Trinidad en Tobago pakte het brons met een afstand van 7,32 meter,

Suriname, tot nu toe goed voor één goud (Alicia Grootfaam) en één brons (Monifah Djoe), komt maandag op de slotdag twee keer in actie. Rond negen uur 's avonds Surinaamse tijd loopt Ronaldinhio Pinas de 5.000 meter in de U20-klasse. De zestienjarige Jaïr Soekhlal, zaterdag vierde bij het verspringen (6,61 meter), komt rond zes uur uit op het hink-stap-springen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina