Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Sepos met Sporkslede volleybalkampioen Trinidad

Keven Sporkslede volleybalkampioen met Sepos op Trinidad

22/04/2019 23:21 - John Zaalman

De Surinaamse volleybalinternational Keven Sporkslede met de gewonnen kampioensbeker op Trinidad.

De Surinaamse volleybalinternational Keven Sporkslede met de gewonnen kampioensbeker op Trinidad. Foto: collectie Keven Sporkslede  

PARAMARIBO - Keven Sporkslede is als gastspeler op Trinidad en Tobago ongeslagen volleybalkampioen geworden met Big South East Port-of-Spain (Sepos). In de finale van zondagavond van het derde Ace It-toernooi van Glamorgan werd in een driesetter gewonnen van La Cura Sport.

Het evenement werd afgewerkt in de International School of Port of Spain. "Ik vond het leuk om op een hoger niveau te spelen en te peilen hoever ik persoonlijk ook ben", liet Sporkslede optekenen. De Surinaamse aanvaller zag het evenement ook als een soort voorbereiding op de opkomende toernooien met de nationale volleybalselectie.

Sporkslede over de finale: "Het was weer een best-of-three dus heel intensief. No room for errors anders loop je zo achter." Met Big Sepos speelde hij in het afgelopen weekend in totaal twaalf wedstrijden. Voor hem was het zijn zesde toernooi met de Trinidadiaanse club, waarmee hij - inclusief zondag - al drie keer succesvol is geweest.

Dit jaar speelde hij onder meer samen met aanvoerder Akim Bush en Brandon Legall. De Surinamer kreeg een All Star-award uitgereikt. Sandrina Hunsel, die bij de dames met La Cura Sport in de halve finale strandde, ontving ook zo'n onderscheiding.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina