Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man neergeschoten door de politie

Man neergeschoten door de politie

22/04/2019 04:28

Man neergeschoten door de politie

 

PARAMARIBO - Een agressieve man die een gevaar vormde voor zijn omgeving, is vrijdagmorgen neergeschoten door de politie aan de Hijsvlinderweg in het ressort Nieuwe Grond. Hij werd in de buikstreek geraakt en moest voor medische behandeling worden overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het AZP. De man ging gewapend met een houwer ernstig te keer tegen een buurvrouw, meldt de politie zondag op haar website.

Op een bepaald moment begon hij de woning van de vrouw te vernielen door shutters van het huis kapot te slaan. Het slachtoffer moest uit haar huis vluchten en belde vervolgens de politie. De agenten probeerden de man tot rust te brengen maar dat lukte niet. In eerste instantie gooide hij een fles naar de agenten toe waarna hij op hen afging met de houwer in de hand.

Toen waarschuwingsschoten hem niet tot stoppen brachten, schoot een van de agenten gericht op de agressor. Uit het politieonderzoek is naar voren gekomen dat de man, wiens personalia nog niet bekend zijn, tegen eind vorig jaar waarschijnlijk door familieleden in die buurt is achtergelaten. Hij moet toen een huis hebben geoccupeerd. Daarna begon de buurt last van hem te krijgen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina