Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politie Lelydorp houdt oud-bekende aan

Politie Lelydorp houdt oud-bekende aan

22/04/2019 22:11

Politie Lelydorp houdt oud-bekende aan

 

PARAMARIBO - De 68-jarige Roy P. is aangehouden door de politie van het ressort Lelydorp wegens diefstal. Hij wordt ervan verdacht een gascilinder, enkele eenden, een kruiwagen en een rugspuit te hebben gestolen op twee adressen, dit schrijft de politie maandag op haar website.

Eén benadeelde deed aangifte van diefstal uit zijn woning waarbij een 28 lbs gascilinder en een kruiwagen zijn gestolen. De andere benadeelde gaf aan dat zes eenden en een groene rugspuit zijn weggenomen. Op grond van de verklaringen van getuigen en het politieonderzoek kwam Roy P., een oud-bekende van de politie, als verdachte in beeld. Hij is op 17 april aangehouden.

De kruiwagen en de gascilinder zijn teruggevonden maar de eenden en de rugspuit zijn nog niet terecht. Roy P. ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina