Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Sandrina Hunsel gastvolleybalster op Trinidad

Sandrina Hunsel gastvolleybalster op Trinidad

22/04/2019 08:03 - John Zaalman

Sandrina Hunsel gastvolleybalster op Trinidad

 

PARAMARIBO - Sandrina Hunsel doet als gastspeelster mee aan de derde editie van het Ace It-volleybaltoernooi in de International School of Port of Spain. De Surinaamse international, die donderdag naar Trinidad en Tobago is afgereisd, komt uit voor La Cura Sport van Daymian Stewart.

"Ik heb vrijdagmiddag mijn eerste wedstrijd in een driesetter verloren van Haïti", laat Hunsel weten. De voorrondeduels van het derde evenement van de volleybalclub Glamorgan worden volgens het best- of-three-systeem tot vijftien punten gespeeld. Het toernooi is dit jaar opgedragen aan de vorig jaar overleden Trinidadiaanse international Ayana Dyette. 

De voorrondes zijn tot en met zondag, terwijl maandag de halve finales en finales worden afgewerkt. "Het toernooi is wel leuk. Spelen tot 15 is een goede challenge om snel in de game te komen, omdat het een korte set is", onderstreept Hunsel, die veelvuldig is uitgeroepen tot meest waardevolle speelster van Suriname.

Volgens haar zijn er twee sterke opponenten. "De andere twee zijn een mix van jeugd en hoofdklassers. Het is al met al een goede uitdaging om me ook aan te passen aan een andere setter en andere teamgenoten", aldus Hunsel, die zegt dat haar 'volleybaldenken' onafhankelijker wordt en haar zelfvertrouwen groeit door haar deelname aan dit toernooi.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina