Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Hunsel strandt in halve finale op Trinidad

Volleybalster Hunsel strandt in halve finale op Trinidad

22/04/2019 21:04 - John Zaalman

Surinames Sandrina Hunsel (groene shirt) met haar La Cura Sport-teamgenoten.

Surinames Sandrina Hunsel (groene shirt) met haar La Cura Sport-teamgenoten. Foto: collectie Sandrina Hunsel  

PARAMARIBO - Sandrina Hunsel is met La Cura Sport niet verder gekomen dan de halve finale van het derde Ace It-volleybaltoernooi van Glamorgan. De Surinaamse international verloor zondagmiddag in de International School of Port of Spain, Trinidad en Tobago, in een driesetter van de gastvrouw.

De veelvuldige meest waardevolle speelster van Suriname zegt dat het verlies het gevolg is van passfouten en een mindere verdediging. "Zelfs vond ik de wedstrijd op en neer gaan. Je had twee puntjes high energy en na een foutje weer drie tot vier punten low."

Hunsel kijkt terug op een goed debuut in het derde evenement, dat dit jaar werd opgedragen aan de vorig jaar overleden Trinidadiaanse international Ayana Dyette. "Voor mij betekende het een stukje mentale groei en mensenkennis. Het was een uitdaging voor mijn manier van spelen", zegt Hunsel, die dinsdag terugkeert naar Suriname.

Surinames international Keven Sporkslede doet ook mee aan het evenement en is zondagmiddag met Big Sepos doorgedrongen tot de finale. Op weg naar de eindstrijd werden alle tien gespeelde duels gewonnen van onder meer Technocrats en UWI University.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina