Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nigeriaanse agent richt bloedbad aan

Nigeriaanse agent richt bloedbad aan onder kinderen

23/04/2019 04:43

Nigeriaanse agent richt bloedbad aan onder kinderen

 

GOMBE - Een Nigeriaanse politie-agent is met zijn wagen met volle snelheid op een groep kinderen ingereden die deelnamen aan een paasprocessie in Gombe. Daarbij zijn tien kinderen overleden, en raakten dertig kinderen gewond. Dat meldt Daily Sabah Africa.

Het dodelijke geweld werd op de late avond van zondag aangericht. De politieman was vrij toen hij samen met een 'paramilitaire' vriend met zijn politiewagen op de kinderen inreed, volgens politiewoordvoerder Mary Mallum. "De politieman en zijn vriend zijn daarna aangevallen en vermoord door de boze menigte. De gewonde kinderen liggen nu in het ziekenhuis.''

De man werd waarschijnlijk gedreven door razernij. Aan zijn moordzucht ging volgens ooggetuigen een ruzie met kinderen vooraf die hem de weg versperden. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina