Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Security guard loopt schotverwonding op

Security guard loopt schotverwonding op

24/04/2019 16:11 - Van onze redactie

De security gaurd wordt afgevoerd.

De security gaurd wordt afgevoerd.  

PARAMARIBO - Een security guard, die een salesman moest beveiligen, liep een schotverwonding op tijdens een gewapende roofoverval aan de Industrieweg-Noord ter hoogte van Koffiedam. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd voor verdere medische hulp.

Volgens de politie waren de twee voor een zaak gestopt om zaken af te wikkelen met de klant. De salesman stapte uit het voertuig om naar de klant te gaan en de security guard bleef in het voertuig zitten. Een geel gelakte voertuig met vier gemaskerde mannen, waarvan twee gewapend waren met vuistvuurwapens stopte voor het bedrijfsvoertuig. De mannen losten schoten op de security guard en raakte hem in zijn rechter bovenbeen. Na de beroving reden de mannen weg in de richting van Saronbrug.

Het vuistvuurwapen van de security guard is in beslag genomen in belang van het verdere onderzoek. De zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo. De buit is een tas met een onbekend geldsbedrag.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina