Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Robinhood blikt WBC in

Robinhood blikt WBC in

04/05/2019 13:14 - Marinio Balsemhof

Het team van Robinhood dat vrijdag Walking Boyz Company versloeg.

Het team van Robinhood dat vrijdag Walking Boyz Company versloeg. Foto: Facebookpagina Robinhood  

PARAMARIBO - Robinhood staat weer aan kop van de eerste divisie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). De landskampioen komt na de 4-0-overwinning op Walking Boyz Company (WBC) van vrijdagavond op 45 competitiepunten. Dat is twee meer dan de concurrenten Leo Victor en Inter Moengotapoe.

Goals van Stefano Rijssel, Abraham Graves, Jamilhio Rigters en Roche Rosebel zorgden er in het Franklin Essed Stadion voor dat de recordkampioen van Suriname ongeslagen blijft. Robinhood domineerde op alle fronten. De voetballers van WBC hadden moeite met de snelheid en beweeglijkheid van de spelers van Binhood. Ook conditioneel konden zij hen niet bijbenen, waardoor de landskampioen veel ruimte kreeg om te voetballen.

Robinhood-coach Roberto Gödeken had veel meer tegenstand van WBC verwacht. "Wij hebben respect voor elke ploeg en WBC is ook een geduchte tegenstander met hele goede spelers", zei de coach na afloop. Hij was wel ervan overtuigd dat zijn ploeg de drie punten zou halen, omdat zijn ploeg iets meer ritme heeft en ook langer kan volhouden.

Coach Joel Assad van WBC had niet verwacht dat zijn ploeg zo onder de voet zou worden gelopen. Hij wijt het verlies aan de mindere voorbereiding van zijn team. "Door weersomstandigheden en enkele andere zaken hebben wij niet de voorbereiding gehad die wij willen", reageerde de coach na afloop.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen