Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verveer: Publiek is er klaar voor

Verveer: Publiek is er klaar voor

05/05/2019 17:21 - Steven Seedo

Roué Verveer.

Roué Verveer. Foto: Collectie Roué Verveer  

PARAMARIBO - “Het betekent dat het publiek in Suriname er klaar voor is. Ze hebben zin om keihard te lachen en willen het niet missen. De shows zijn pas in juli. Dat geeft aan dat de mensen erbij willen zijn. Ik ga ze dan ook zeker niet teleurstellen”, reageert de stand-upcomedian over de goede kaartverkoop van zijn onemanshow.

De eerste shows in Thalia waren volgens Verveer binnen een half uur uitverkocht. "Een paar dagen later waren alle vijf Thalia-shows uitverkocht. Ook één van de twee shows in Torarica is uitverkocht", vult hij aan. Roué Verveer reisde naar Suriname om persoonlijk aanwezig te zijn bij de start van de kaartverkoop op 27 april bij Eetcafé Zus & Zo.

Verveer is in juli na vier jaar weer terug in Suriname met een eigen onemanshow getiteld 'Verveer Tori'. De shows vinden plaats op 23, 24, 25, 26 en 27 juli in Theater Thalia en twee op 28 juli in de banquethall van hotel Torarica. Zijn laatste theatershow 'Heppie de Peppie' wordt deze maand nog elf keren in Nederland gespeeld en daarna nooit meer.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen