Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Oplichter slaat weer toe

Oplichter slaat weer toe

11/05/2019 16:14

Oplichter slaat weer toe

 

PARAMARIBO - De 46-jarige oplichter Vinodkoemar D. is deze week wederom aangehouden door de recherche van regio Midden. De man heeft vijf personen opgelicht met geldbedragen in SRD, dit schrijft de politie zaterdag op haar website.

Vinodkoemar D. was eerder al aangehouden omdat hij twee seniorenburgers had opgelicht. Nadat Vinodkoemar's vader de bedragen had terugbetaald, werd hij in vrijheid gesteld. De verdachte had zijn lesje niet geleerd, want na zijn invrijheidstelling ging hij door met zijn oplichtingspraktijken.

Het vermoeden bestaat dat Vinodkoemar D. meer personen opgelicht heeft dan de vijf personen die al aangifte hebben gedaan. De recherche van Regio Midden, gevestigd op het politiebureau De Nieuwe Grond, roept andere benadeelden op om contact te maken met de afdeling indien zij ook aangifte willen doen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen