Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee uit twee volleybalsters Yelyco

Twee uit twee volleybalsters Yelyco

14/05/2019 01:32 - John Zaalman

Twee uit twee volleybalsters Yelyco

 

PARAMARIBO - Yelyco heeft na Yellow Birds ook Gideon aan zijn zegekar gebonden. Yelyco won haar tweede volleybalontmoeting in de vrouwenhoofdklasse maandagavond in de Anthony Nesty Sporthal met 3-1 (25-16, 20-25, 25-16, 25-19). Het duel was benedenmaats. Geen van beide ploegen kon het redelijk goed opgekomen publiek bekoren.

Bij Yelyco draaiden Sigourney Kamé en Lakeesha Esseboom mee. Zij volleyballen en studeren in Amerika, maar zijn momenteel op vakantie. De captains Janice Valies van Yelyco en Gideons Janneke Tammenga geven toe dat het duel onooglijk was. "We hebben een slechte voorbereiding gehad, maar we waren ook nonchalant", onderstreept Valies.

Tammenga houdt het op "energiegebrek". "We zijn pas terug van een trip. Vermoeidheid heeft ons daardoor parten gespeeld, maar we maken het goed in de volgende partij", belooft Tammenga. Dan is Yellow Birds de tegenstander. Yelyco heeft nog titelverdediger Condor in de eerste van vier speelronden.

Andere scores: 

U20 meisjes: Yelyco - Condor 2-0 (25-14, 25-14)

U23 vrouwen: Condor - Yelyco 2-0 (30-28, 25-16)

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina