Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Man in benen geschoten tijdens roofoverval

Man in benen geschoten tijdens roofoverval

15/05/2019 22:23 - Van onze redactie

Man in benen geschoten tijdens roofoverval

 

PARAMARIBO - De 33-jarige L.A. is dinsdagavond in zijn benen geschoten door gewapende roofovervallers. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht waar hij werd geopereerd. Het incident vond plaats aan de Sahadewlaan, een zijstraat van de Kwattaweg in het politieressort Munder.

Volgens de politie stonden het slachtoffer en zijn vriendin voor de poort aan de Sahadewlaan te praten toen drie gemaskerde mannen hen tegemoet liepen. De mannen sommeerde de vrouw om naar binnen te gaan. Kort nadat zij naar binnen was gerend, hoorde zij twee schoten afgaan.

L.A. was in zijn benen geschoten en werd beroofd van twee tassen met daarin een halsketting, persoonlijke bescheiden en een onbekend geldbedrag in vreemde valuta en Surinaamse dollars. Na de beroving vertrokken de verdachten te voet richting Kwattaweg.

De politie heeft twee hulzen aangetroffen. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo die bezig is met het onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen