Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Lijnbus over de kop na aanrijding

Lijnbus over de kop na aanrijding

18/05/2019 07:08

Lijnbus over de kop na aanrijding

Foto: Anthony Janki  

WANICA - De bestuurder van een personenauto heeft vrijdag een aanrijding met een lijnbus veroorzaakt op de Indira Gandhiweg. De bus ging daarbij over de kop. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de bestuurder van de personenauto rechts van de weg reed en tegen de bus botste. Door de botsing ging de lijnbus over de kop. De autobestuurder beschikt niet over een geldig rijbewijs.

Naar verluidt had de veroorzaker het voertuig zonder toestemming genomen. Niemand raakte gewond. De schade aan beide voertuigen is aanzienlijk. De Verkeersunit van Regio Midden heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina