Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Yelyco wijst Bazooka terug

Yelyco wijst Bazooka terug

19/05/2019 02:07 - John Zaalman

Marc Flu (14) en Dion Brunings (1) van Yelyco gaan voor een tweemansblok op Bazooka-aanvaller Given Pinas.

Marc Flu (14) en Dion Brunings (1) van Yelyco gaan voor een tweemansblok op Bazooka-aanvaller Given Pinas. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Yelyco is in de mannenhoofdklassecompetitie van de Surinaamse Volleybalbond tegen Bazooka teruggeveerd van een achterstand. De achtvoudig kampioen won zaterdagavond in de Anthony Nesty Sporthal met 21-25, 25-22, 25-19, 25-20.

Bazooka begon vrij enthousiast en leek op een verrassing af te steven. De eerste set werd in de wacht gesleept na een blok van Avery Molijn op Yelyco's Clyde Fräser. De debutant draaide ook in de tweede set lekker totdat Yelyco na een blok van Emmanuel Baumgard op Molijn (19-19) overnam en niet meer achterom keek.

Yelyco dirigeerde het spel in de resterende sets. Aanvoerder tevens player-coach Dion Brunings zegt dat het verlies van de openingsset door een slechte start kwam. "We hebben het daarna gelukkig goed opgepakt. Bazooka heeft het niet onaardig gedaan."

Lionel Blokland onderstreept dat Bazooka nog op zoek is naar de juiste balans. "Yelyco heeft zijn ervaren spelers moeten inbrengen anders kon het anders zijn afgelopen. Ik verwacht wel beter spel van ons in de resterende duels."

Andere scores: eerste klasse mannen: Bazooka - Nickerie 2-0 (25-20, 28-26); Vios - Nickerie 2-0 (25-20, 25-21); U23 vrouwen:  Yelyco - Yellow Birds 2-0 (25-23, 25-23); Condor - Avanti 2-0 (25-17, 25-13).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina