Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Brazilië: Gewapende groep doodt elf mensen in café

Gewapende groep doodt elf mensen in Braziliaans café

20/05/2019 02:34

Gewapende groep doodt  elf mensen in Braziliaans cafe

Foto: AFP  

BELEM - Bij een aanval door een gewapende groep op een café in Brazilië zijn elf mensen omgekomen. Het gaat om zes vrouwen en vijf mannen. Volgens lokale media is er ook een gewonde gevallen. Het incident gebeurde in de stad Belem, in het noorden van Brazilië.

De daders kwamen met auto's en een motor naar het café toegereden, waarna ze het vuur openden. Tijdens de aanval droegen ze maskers. Mogelijk behoren ze tot een criminele bende. De toedracht van de schietpartij is nog niet duidelijk. De politie heeft nog geen verdachten opgepakt.

Belem is de hoofdstad van de provincie Para, een van de armste gebieden in Brazilië. De Braziliaanse regering stuurde in maart juist meer troepen naar het gebied om de veiligheid te bewaken. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina