Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Geringe belangstelling profleague

Geringe belangstelling profleague

26/05/2019 18:47 - Stan Herewood

Geringe belangstelling profleague

 

PARAMARIBO - Slechts vijf voetbalclubs uit de eerste en tweede divisie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) hebben gehoor gegeven aan de oproep om besprekingen te voeren over de stichting die met een voetbalprof-league in Suriname wil beginnen.

DWT verneemt dat de bespreking is afgeblazen vanwege de geringe belangstelling. Transvaal, PVV, SNL, Broki en West United zijn ingegaan op de uitnodiging. Eigenaar van de stichting is Jerrel Rotsburg. Intussen heeft de commissie-Emanuels, ingesteld door het SVB-bestuur, de finale versie gestuurd naar de tien clubs in de hoogste divisie die eerder een letter of intent hadden getekend voor deelname aan een profleague-competitie.

De notaris zal deze clubvertegenwoordigers ontvangen voor ondertekening van de oprichtingsakte die reeds is voorbereid en doorgespit. Coördinator Derrick Emanuels zei eerder aan de krant overwogen te hebben te stoppen door de plotselinge verwarring dat een andere stichting was opgedoken met min of meer dezelfde intenties. "Een definitief besluit over mijn verdere rol in de commissie is echter niet gevallen", benadrukt Emanuels.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina