Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Telesur Got Talent komt terug

Telesur Got Talent komt terug

31/05/2019 17:05 - Steven Seedo

Telesur Got Talent komt terug

 

PARAMARIBO - De Telesur Got Talent-scholentalentencompetitie wordt dit jaar, na een onderbreking van vier jaar, weer gehouden. De voorbereidingen zijn in volle gang.

"Het is spannend, een giga uitdaging", zegt Nydia Breeveld, die zorgt voor de productie. "En ik heb er ontzettend veel zin in. Zo ook mijn crew met wie ik van 2008 tot en met 2011 werkte." Er staan tien tv-shows gepland die in augustus en september zullen plaatsvinden.

Vier shows worden vooraf opgenomen en zes zijn live in de Anthony Nesty Sporthal. Aan Telesur Got Talent doen middelbare scholen mee. In teams van zes zullen zij zes weken lang strijden voor de grote prijs. De laatste show, die in 2015 werd gehouden, werd gewonnen door het Surinaams Pedagogisch Instituut (SPI).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen