Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Suvobo naar Caribisch kampioenschap U18/U19

Suriname naar Caribisch junioren volleybalkampioenschap

06/06/2019 22:15 - John Zaalman

Suriname naar Caribisch junioren volleybalkampioenschap

 

PARAMARIBO - De Surinaamse Volleybalbond treft voorbereidingen om deel te nemen aan het Caribisch juniorenkampioenschap U18/U19, dat van 16 tot en met 24 juli op Jamaica wordt gehouden. "We willen de trainingen al dit weekend opstarten", zegt Verdy Getrouw.

"De selectie is geen speeltuin. Je gaat hard moeten werken voor een plek en de schoolresultaten moeten ook goed zijn", hield de Suvobo-voorzitter geselecteerden en hun ouders donderdagavond voor in Olympic House. Getrouw en Keven Sporkslede zijn de jongenscoaches, Cheryl Brunings en Janice Valies hebben de leiding over de meisjes.

Getrouw: "We willen de eindformaties al binnen twee weken rond hebben. Verenigingen worden ook nog in de gelegenheid gesteld spelers te sturen." Wensley Nalam (Delco), Jason Lesperans (Yellow Birds), Ronaldo Kasanpawiro (Nickerie), Angeni Cheuk Alam (Yelyco), Charise Fränkel (Survos) en Jasira Nawidjaja (Marwina) zijn enkele van de geselecteerden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina