Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vergunning Inter City ingetrokken

Vergunning evenementenlocatie Inter City ingetrokken

06/06/2019 15:18 - Gilliamo Orban

Vergunning evenementenlocatie Inter City ingetrokken

 

PARAMARIBO - De vergunning van Inter City, een evenementenlocatie op de hoek van Nieuwszorg- en Indira Gandhiweg, is ingetrokken. Dat bevestigt districtscommissaris (dc) Eric Grauwde van Paramaribo Zuid-West. De burgervader wijst erop dat er een vergunning aan Inter City is verleend om kermis te organiseren.

Echter worden daar shows georganiseerd en is er ook een discotheek op de plek opgezet. "Auto's parkeren her en der en dat zorgt voor chaos", zegt Grauwde doelend op de verkeersveiligheid die in gevaar komt in de omgeving van de locatie.

Volgens Grauwde is de vergunningskwestie een aantal keren besproken met Jairadj Gajadien, eigenaar van Inter City, maar hierin kwam er geen verandering. "Waar onwil is, moeten we maatregelen treffen. Ik ben geen 'poepejantje' en zal niet schromen om volgens wettelijke bepalingen op te treden", zegt de dc. De desbetreffende vergunning zou in september vervallen.

Buurtbewoners in de omgeving van de evenementenlocatie hebben meerdere keren in de media geklaagd dat hun leefgenot ernstig wordt verstoord door de geluidsoverlast afkomstig van Inter City. De mensen onder leiding van initiatiefnemer Sharief Mahaboeb hebben een rechtzaak tegen de Staat en Inter City aangespannen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen