Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ontvluchtte Shailesh Orie aangehouden

Ontvluchtte Shailesh Orie aangehouden

10/06/2019 08:22 - Van onze redactie

Orie Shailesh is weer achter slot en grendel.

Orie Shailesh is weer achter slot en grendel. Foto: dWT  

PARAMARIBO - Shailesh Orie, 39 jaar, die zaterdagochtend uit de strafinrichting Santo Boma ontvluchtte, is zondagmiddag aangehouden door de politie van Munder. Naar verluidt kreeg de politie een tip waarna de crimineel op een woonadres in Charlesburg werd aangehouden.

Orie was veroordeeld wegens beroving door middel van geweldpleging en heeft nog enkele jaren uit te zitten. Hij zag zaterdagochtend kans samen met Ramesh Persaud Mohes te ontsnappen uit de Centrale Penitentiaire Inrichting Santo Boma door een ladder tegen de muur te zetten. De ontsnapping werd vroeg ontdekt.

Mohes is nog voortvluchtig. De polite werkt aan zijn opsporing. Hij heeft in 2016 een vrouw vermoord en op zijn achtererf begraven.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina