Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nieuwe geneeskundige commissie geïnstalleerd

Elias installeert nieuwe geneeskundige commissie

13/06/2019 20:04

De nieuwe Geneeskundige Commissie samen met minister Antoine Elias van Volksgezondheid.

De nieuwe Geneeskundige Commissie samen met minister Antoine Elias van Volksgezondheid. Foto: NII  

PARAMARIBO - Minister Antoine Elias van Volksgezondheid heeft woensdag een nieuwe geneeskundige commissie geïnstalleerd voor de periode van een jaar. De commissie zal zich onder meer bezighouden met casussen van patiënten en het traject van uitzending naar het buitenland.

Om de werkzaamheden vlotter te laten verlopen heeft de minister ook een vertegenwoordiger van SZF/Armulov in de commissie geplaatst. De directeur van Volksgezondheid Cleopatra Jessurun, zei blij te zijn met de samenstelling van deze commissie omdat die een zeer belangrijke taak heeft bj het uitzenden van patiënten naar het buitenland voor medische behandeling via de SZF/Armulov-regeling.

De directeur en de minister wensten de leden een vruchtbare samenwerking toe. Ze vroegen hen het werk naar eer en geweten te doen, schrijft het NII donderdag in een persbericht. In de commissie hebben zitting Jessurun (voorzitter), Robert Mohamed als lid en vervanger van de voorzitter, Jeffery Lau, Aartie Nannan-Toekoen, Brian Panka, Cynthia Kooman en Chantal Eltenberg.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina