Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Visser overboord geduwd

Visser overboord geduwd

14/06/2019 17:02 - Van onze redactie

De boot van de vijf vissers bij de aanmeersteiger aan de Anton Dragtenweg.

De boot van de vijf vissers bij de aanmeersteiger aan de Anton Dragtenweg. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De visser Shawn S. wordt al enkele dagen vermist. Er is bij de politie van Nieuw-Amsterdam in Commewijne aangifte van zijn vermissing gedaan door de eigenaar van de vissersboot.

Shawn S. was met vier vissers in de boot. Een zusje van hem vertelt aan de redactie dat haar 25-jarige broer die niet kon zwemmen door een andere visser uit de boot is geduwd. Volgens de politie heeft het geval zich voorgedaan bij de monding van de Marowijnerivier.

Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat twee vissers ruzie kregen. Shawn S. werd door de 32-jarige Winod G. alias Booka uit de boot geduwd. Naar verluidt zou een collega in het water zijn gesprongen om Shawn S. te helpen maar hij had geen succes. De andere vissers hebben Winod G. vastgebonden en aan de politie van Nieuw-Amsterdam overgedragen. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen