Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Volleybalselectie eindelijk in Colima

Volleybalselectie eindelijk in Colima

14/06/2019 19:49 - John Zaalman

Team Suriname vrijdagmiddag kort na aankomst bij het hotel María Isabel in Colima, Mexico.

Team Suriname vrijdagmiddag kort na aankomst bij het hotel María Isabel in Colima, Mexico. Foto: John Zaalman  

COLIMA - Na bijkans anderhalve dag reizen is de nationale mannenvolleybalselectie van Suriname vrijdagmiddag in Colima, Mexico aangekomen. De spelersgroep werkt later op de avond een lichte training af in Gymnasio Parilimpico Hilda Cepallos.

Zaterdagochtend wordt geoefend in de wedstrijdhal Auditorio Multifunctional. Het nationaal team maakt zondagmiddag drie uur Surinaamse tijd zijn opwachting in de veertiende Copa Panamericana tegen Canada. Fysiotherapeut Jessica de Vries meent dat de gesteldheid van de spelers redelijk is. "Er zijn wel wat kleine blessures (enkel, knie en schouder), maar ze kunnen gewoon ermee spelen." Clyde Fräser (schouder) heeft de ergste kwetsuur. "Ik had hem wat dagen rust gegeven, maar hij mag vandaag wel meetrainen", aldus De Vries.

Teammanager Lionel Blokland onderstreept dat de groep een ontspannen indruk maakt. "Ze zijn nu minder zenuwachtig. Na de training van vrijdagavond merken we wel hoe het uitpakt", aldus Blokland. De Surinaamse delegatie is ondergebracht in Hotel María Isabel. Colima zit op een hoogte van vijfhonderd meter boven de zeespiegel.

Delegatie: Blokland; Clarence Tokromo (Suvobo-bestuurslid); De Vries; Antonie Manhoef; Roberto Joval (bondscoach); Keven Sporkslede; Casey Foe A Man; Leonel Mahabali; Dion Brunings; Zefanio Breinburg; Emannuel Baumgard; Marcel Krak; Adyante Akiemboto; Chekil van der Boom; David Pinas; Marc Flu; Joshua Dwarkasing; Tariq Bakboord; Clyde Fräser.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina