Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verdachte zegt dat agent jokt

Verdachte zegt dat agent jokt

28/06/2019 07:05 - Van onze redactie

Verdachte zegt dat agent jokt

 

PARAMARIBO - Farelgo N. en Giovanny M. moesten zich donderdag voor kantonrechter Lydia Ravenberg verantwoorden voor een beroving in 2018 te Welgedacht B, waarbij ze goederen in een woning zouden hebben buitgemaakt. Kort nadien zijn ze in de omgeving gearresteerd.

Volgens de agent die bij de aanhouding betrokken was en als getuige werd gehoord, vertoonde het duo vreemd gedrag. Hij was samen met een collega uitgereden nadat een melding was binnengekomen over een zwart voertuig waarin enkele overvallers zaten. "Ik zag een man lopen. Hij keek rond. Toen hij merkte dat de politie achter de auto was, rende hij weg en is gaan schuilen. Wij konden hem niet aanhouden. Farelgo N. en Giovanny M. zaten in de auto. Farelgo N. was de bestuurder. Ik constateerde dat het om het voertuig ging waarmee de beroving was gepleegd." In de auto werden de gestolen goederen aangetroffen. Beide verdachten zouden volgens de politie bij de arrestatie hebben aangegeven dat de spullen niet van hen waren.

De mannen zeggen niets van de zaak af te weten en beweren bovendien dat er helemaal geen goederen in de auto zijn aangetroffen door de politie. "Hij heeft niets in mijn auto gevonden, waarom jokt hij zo? Hij heeft ook geen foto van de auto gemaakt om aan te geven dat die dingen wel daar waren", zei Farelgo N. fel. De agent reageerde met een lach op het commentaar van de verdachte. Farelgo N. wil geen advocaat om hem te verdedigen. Ook bleef hij erbij dat hij geen rechtsbijstand nodig heeft. Advocaat Harold Belfor staat Giovanny M. juridisch bij. De vervolgzitting is op 10 juli.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina