Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Deel RGD-personeel ontvangt salaris

Deel RGD-personeel ontvangt salaris

29/06/2019 20:06

Deel RGD-personeel ontvangt salaris

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - De Stichting Regionale Gezondheidsdienst (RGD) heeft ondanks een beslaglegging op haar financiële middelen ongeveer 63 procent van de medewerkers vrijdag en zaterdag uitbetaald. Dit is gerealiseerd na inspanning van de directie en enkele medewerkers, meldt het NII in een persbericht.

Vrijdag en zaterdag zijn bij de Surinaamsche Bank, Volks Credietbank, Godo en een deel van de Finabank salarissen per kas uitbetaald. De directie doet er alles aan om de medewerkers  van de overige banken uiterlijk dinsdag uit te betalen.

Vanwege de beslaglegging door voormalig RGD-directeur Maaltie Sardjoe is de organisatie niet in staat geweest alle salarisverplichtingen jegens haar werknemers over de maand juni 2019 tijdig te voldoen. De directie betreurt dit voorval en realiseert zich dat dit veel ongemakken met zich meebrengt voor medewerker.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina