Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • LVV participeert in ondernemersbeurs Para

LVV participeert in ondernemersbeurs Para

30/06/2019 22:06

Minister Stephen Tsang bij de stand van LVV op de Ondernemers Platform Para-beurs.

Minister Stephen Tsang bij de stand van LVV op de Ondernemers Platform Para-beurs. Foto: NII  

PARAMARIBO - Het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) heeft in het weekend deelgenomen aan de Ondernemersplatform Para-beurs. Het doel hiervan was om het ondernemerschap in Para te stimuleren en de agrarische potentie van het district te benadrukken.

Guno Polak, voorzitter van het platform, geeft aan dat deze beurs bijdraagt aan de ontwikkeling van de agrarische sector in Para. Ruim veertig kleine ondernemers, coöperaties en andere organisaties hebben deelgenomen aan de activiteit. Er werden onder meer cassaveverwerkingsproducten, crafts, gerookte vleessoorten, catering- en decoratieservices, pangi en honingproducten gepromoot.

LVV had ook plantmateriaal ter beschikking gesteld voor het publiek, terwijl geïnteresseerden zich eveneens konden registreren voor de diverse landbouwtrainingen, schrijft het NII zondag in een persbericht. De afdeling Bijenteelt was aanwezig om de teelt van bijen en de productie van honing te belichten. Naast het ministerie van LVV nam het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme deel aan de beurs.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina