Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twee panden binnenstad afgebrand

Twee panden afgebrand aan de Zwartenhovenbrugstraat

01/07/2019 17:17

Twee panden afgebrand aan de Zwartenhovenbrugstraat

Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Twee leegstaande panden aan de Zwartenhovenbrugstraat zijn maandagmorgen afgebrand. Volgens de voorlichtingsafdeling van de politie begon de brand omstreeks half elf op nummer 127.

Op de benedenverdieping van dit pand bevond zich kledingzaak I&I, die al enige tijd gesloten is. Het belendend pand, nummer 129, dat leegstond, is ook door het vuur verteerd. Beide gebouwen met boven- en benedenverdieping waren uit hout opgetrokken. Volgens de politie hielden zwervers zich op in de gebouwen.

Door kordaat optreden van de brandweer, die er snel was, sloeg de brand niet verder uit. De brandweer was ongeveer een uur bezig met het blussen van het vuur. EBS-medewerkers hebben ervoor gezorgd dat de stroomtoevoer tijdelijk werd uitgeschakeld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen