Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • CCCAN: Tjon A Joe ook in finale 50 vrij

CCCAN: Tjon A Joe ook in finale 50 vrij

02/07/2019 14:22 - Terence Oosterwolde

CCCAN: Tjon A Joe ook in finale 50 vrij

Renzo Tjon A Joe zwemt dinsdagavond de finale van de 50 meter vrije slag. Foto: collectie Renzo Tjon A Joe  

PARAMARIBO - De kans op een tweede medaille voor Renzo Tjon A Joe tijdens de Centraal-Amerikaanse en Caribische zwemkampioenschappen (CCCAN) is reëel. Na goud maandagavond op de 100 meter vrije slag, is hij dinsdag als snelste (22,78 seconden) overgegaan naar de finale van de 50 meter.

"De race was goed", oordeelt coach Yash Daryanani. Volgens hem was ook Tjon A Joe tevreden. "Het is wat we beiden hadden verwacht." Voor coach en zwemmer was de missie tijdens de series "go in and qualify for the finals. Het was een goede morning swim".

Daryanani en Tjon A Joe hebben de race besproken. "Nu is het gewoon gefocust zijn op de finale." Die wordt rond zeven uur 's avonds afgewerkt in het Barbados Aquatic Centre. CCCAN, waar hij vaker in de prijzen is gevallen, ziet Tjon A Joe nog steeds als één van zijn favoriete wedstrijden in de wereld.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina