Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nederlander en Surinamer vast om cocaïnetransport

Nederlander en Surinamer vast om cocaïnetransport in Ukraïne

03/07/2019 17:07

Nederlander en Surinamer vast om cocaïnetransport in Ukraïne

Foto: Transform Drug Policy Foundation  

KIEV - In Kiev, de hoofdstad van Ukraïne, heeft de politie deze week vierhonderd kilogram cocaïne in beslag genomen en zijn negen personen uit Nederland, Suriname, Ukraïne en Groot-Brittannië gearresteerd. Dat heeft een betrouwbare bron aan Crimesite laten weten. De Surinaamse man is een bekende van de politie.

Volgens media zat de zending drugs in een container met blikjes vis die was ingevoerd vanuit Ecuador. Het onderzoek liep al langere tijd. Naast de autoriteiten in Ukraïne deed ook het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken mee aan het onderzoek. Dit jaar is er in Ukraïne 925 kilo heroïne en 675 kilo cocaïne in beslag genomen. Crimesite.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina