Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Corona Band bevestigt aanhouding lid

Corona Band bevestigt aanhouding lid

08/07/2019 22:31 - Van onze redactie

De zanger Wendel Bendt meer bekend als Haroen.

De zanger Wendel Bendt meer bekend als Haroen. Foto: Facebook  

PARAMARIBO - Corona Band heeft maandag middels een verklaring op Facebook de aanhouding van een van de leden van de populaire groep bevestigd.

Het gaat volgens de band om de zanger Wendel 'Haroen' Bendt, zanger van de nieuwe hitsingle 'Scheveningen' (We gaan leuke dingen doen). Hij werd op de Nederlandse luchthaven Schiphol aangehouden toen de band terugkeerde uit Suriname na een succesvolle Keti Koti-tour.

"De reden is nog niet bekend; er zijn echter vermoedens. Maar zolang er geen officiële tenlastelegging van Justitie bekend is, doen wij als overige bandleden er verstandig aan, om voorlopig niet mee te doen aan speculaties en als een man achter Haroen te blijven staan", meldt de band. De Keti Koti Suriname Tour van Corona Band duurde van 23 juni tot 5 juli.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen